Online therapie via skype of telefonisch

Voordelen van werken via Skype of telefoon

De laatste jaren zijn er steeds meer aanvragen gekomen voor gesprekken via skype en telefoon. Ik begon hiermee omdat ik met de praktijk verhuisd was en voor sommige mensen te afstand te ver was om naar de praktijk te komen. Mensen die toch graag bij mij (terug) wilden komen, kon ik op die manier alsnog de mogelijkheid op therapie bieden.
Met als resultaat tevreden klanten en steeds meer gesprekken op deze manier, soms afgewisseld met “face-to-face” gesprekken.

Voordelen van online therapie:

  • Geen reistijd en reiskosten!
  • Flexibeler inplannen; bijvoorbeeld mogelijk te plannen vanaf kantoor
  • Gesprek vanuit uw eigen vertrouwde omgeving
  • Eveneens prettig wanneer u vanwege angstklachten niet naar buiten durft
  • Ook mogelijk wanneer u (tijdelijk) in het buitenland bent
  • Geen risico in tijden van de Corona-crisis

Vanwege de corona-crisis worden vanaf 13-3 voor nog onbepaalde tijd alle therapie sessies via telefoon of skype gevoerd.

Neem gerust contact op als u vragen heeft of wanneer u graag een afspraak wilt maken.

Review skype:


“Een aantal jaar geleden ben ik bij Ellen succesvol onder behandeling geweest voor angstklachten. Toen ik na deze jaren opnieuw last kreeg van deze klachten, ben ik weer in contact gekomen met Ellen. Omdat de afstand inmiddels wat groter was, heb ik nu via Skype en de telefoon gesprekken gehad. Het was voor mij erg fijn dat dit op deze manier kon!
Ellen helpt mij op een nuchtere, doortastende, begripvolle en stimulerende wijze om mijn zelfvertrouwen terug te vinden en te vergroten en op een goede manier om te gaan met mijn onzekerheden. Ellen heeft een rotsvast vertrouwen in de eigen kracht van mensen en dat heeft mij enorm geholpen!”

(anoniem)

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *