Tijdig hulp willen aanvaarden zegt dat men niet zomaar wil opgeven en dat er de kracht, de wil en de liefde voor elkaar nog aanwezig is en dus de kans op herstel.

Relatieproblematiek

Er kunnen verschillende redenen zijn om te denken aan relatietherapie. Het kan zijn dat er veel ruzie is, dat u botst met elkaar en daar niet goed samen uit komt. Of er is juist een afstand, misschien wel steeds meer afstand, waardoor u niet gelukkig bent in de relatie. Het kan ook zijn dat er dingen gebeurd zijn die u samen niet goed een plek kunnen geven, of dat een van beide door een moeilijke tijd heen gaat en dit extra spanning geeft in de relatie.

Hoe dan ook, als het niet lekker loopt, en het lukt niet om daar zelf uit te komen, dan is het wijs om daar hulp bij te vragen. Tijdig hulp willen aanvaarden zegt dat men niet zomaar wil opgeven en dat er de kracht, de wil en de liefde voor elkaar nog aanwezig is en dus de kans op herstel.

Relatietherapie

Relatietherapie kan helpen om duidelijk te krijgen waardoor het komt dat het niet goed loopt. Als u samen vast zit, dan ziet u zélf niet altijd helder en duidelijk wat de oorzaak is. Door van een afstand en objectief te kijken naar wat er speelt tussen u beide, én bij ieder apart, kunnen van daaruit inzicht én handvatten gegeven worden in wat er nodig is. Hier kunt u beide van leren en groeien en dit biedt de mogelijkheden om weer dichter naar elkaar toe te groeien.

Hebt u interesse in Relatietherapie bij Psycholoog Kloosterzande?

Maak gerust een afspraak voor een eerste kennismaking.

Andere relaties

Ook voor vragen over hoe om te gaan met vriendschappen of familiebanden of andere relaties kunt u een afspraak maken. Ook hierbij kan een gesprek met iemand die er buiten staat en er objectief naar kijkt, verhelderend werken. Eén gesprek is soms al voldoende om tot inzicht te komen om verder te kunnen.

Advies of afspraak maken

06 – 405 886 02

Liever teruggebeld worden?

Liever eerst persoonlijk contact voordat u een afspraak maakt? Laat dan uw gegevens hieronder achter en ik bel u persoonlijk terug