Heeft u vaak last van somberheid?
Het gevoel dat het allemaal niet meer hoeft?

Stemming en somberheid

Depressie kan verschillende oorzaken hebben, het kan bijvoorbeeld ontstaan als gevolg van dat er teveel druk ligt op bepaalde aspecten in uw leven. Ook kan het zijn dat het er een blokkade is in uw gevoelsleven waardoor u alles ervaart alsof er een deken over u heen ligt. Het kan vele andere oorzaken hebben.

Kenmerken van een depressie

Kenmerken van een depressie kunnen zijn: somberheid, niet lekker in uw vel zitten, niet meer (zo veel) kunnen genieten, minder energie, moeheid, verminderde concentratie. Misschien wel het gevoel dat het allemaal geen zin heeft of niet meer hoeft.

Depressie kan voorkomen in verschillende vormen en maten. Het kan mensen belemmeren in het gehele functioneren, het kan ook zijn dat het aan de buitenkant niet goed te zien is, omdat men zich er toe zet om zo veel mogelijk met alles door te gaan.

Wat te doen bij somberheid

Hoe dan ook, bovenstaande zijn allemaal tekenen dat er iets aan de hand is dat aandacht behoeft.
Door zicht te krijgen op de oorzaak, kunt u ook handvatten krijgen om er iets aan te doen. Zie werkwijze voor hoe de therapie in zijn werk gaat.

Herkent u dit?

Maak hiervoor gerust een afspraak.

Advies of afspraak maken

06 – 405 886 02

Liever teruggebeld worden?

Liever eerst persoonlijk contact voordat u een afspraak maakt? Laat dan uw gegevens hieronder achter en ik bel u persoonlijk terug